Témák

alice csodaországban (1) állat (1) amerika (1) beteg (4) buddhizmus (1) drog (4) évforduló (1) film (2) finn (1) gomba (1) gray scale (1) haj (1) halál (1) help az életért (1) ital (1) jack black (2) japán (1) játék (1) kender (1) koffein (1) könyv (1) logikai (1) longcat (1) macska (3) magyar (2) manga (1) matematika (1) meleg (1) mese (1) német (2) orosz (2) rajz (1) reggae (1) séta (1) simon macskája (1) természet (1) vallás (1) videó (6) zene (9)

Hirdetés

Ha érdekelnek a frissítések...

Tenacious D, avagy a kerek rockerek

Herbert's World 2010.07.24. 15:59

Tegnap ajánlotta az egyik ismerősöm ezt a filmet, és szerencsére meg is tudtam nézni. Jack Black, jó zene... kell ennél több??? A történet a szokásos "gyerek elindul otthonról szerencsét próbálni" szituval kezdődik, de utána jönnek a nagyobb és nagyobb baromságok, persze jó értelemben: Két srác találkozik, mindkettő tud gitározni él-hal a rock'n'roll-ért és nincs pénzük az albérletre. Elhatározzák, hogy a zenéből próbálnak megélni, de ehhez kéne nekik a Végzet pengetője amivel az összes híres rocksztár játszott, ezt ellopják de összevesznek rajta és véletlenül összetörik. A film végén pedig a Sátán is testet ölt egy rockápárbajhoz. Egy újabb beteg film sok poénnal sok rockkal és trágár beszzéddel, de leginkább Jack Black-kel. A filmet itt tudod megnézni.

Címkék: zene film beteg jack black

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://herbert.blog.hu/api/trackback/id/tr12173082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása