Témák

alice csodaországban (1) állat (1) amerika (1) beteg (4) buddhizmus (1) drog (4) évforduló (1) film (2) finn (1) gomba (1) gray scale (1) haj (1) halál (1) help az életért (1) ital (1) jack black (2) japán (1) játék (1) kender (1) koffein (1) könyv (1) logikai (1) longcat (1) macska (3) magyar (2) manga (1) matematika (1) meleg (1) mese (1) német (2) orosz (2) rajz (1) reggae (1) séta (1) simon macskája (1) természet (1) vallás (1) videó (6) zene (9)

Hirdetés

Ha érdekelnek a frissítések...

Sorozatból külön blog

Herbert's World 2010.09.16. 23:15

Július közepén a Macskás sorozatom után Drogok címmel indult egy új sorozatom melyben a különböző legális és illegális drogokat kezdtem el bemutatni. Mivel a téma kimeríthetetlen és szerintem nem tenne jót az oldalnak, ha teljesen elvinném ebbe az irányba, ezért létrehoztam egy új oldalt, amit teljesen a témanak szentelek.A képre vagy ide kattintva eléritek az új oldalamat.

U.I.: A nyár végén a sok nyaralás és party miatt nem nagyon tudtam frissíteni az oldalt, ezért szeretnék elnézést kérni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://herbert.blog.hu/api/trackback/id/tr382301940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása