Témák

alice csodaországban (1) állat (1) amerika (1) beteg (4) buddhizmus (1) drog (4) évforduló (1) film (2) finn (1) gomba (1) gray scale (1) haj (1) halál (1) help az életért (1) ital (1) jack black (2) japán (1) játék (1) kender (1) koffein (1) könyv (1) logikai (1) longcat (1) macska (3) magyar (2) manga (1) matematika (1) meleg (1) mese (1) német (2) orosz (2) rajz (1) reggae (1) séta (1) simon macskája (1) természet (1) vallás (1) videó (6) zene (9)

Hirdetés

Ha érdekelnek a frissítések...

Drogok: Gomba-Tenacious D

Herbert's World 2010.07.29. 04:58

Az egyik ezelötti blogbejegyzést egy filmnek szenteltem, most pedig szeretném egy másik irányból is megközelíteni a filmet. A film két főszereplője, rendszeres drogfogyasztó, ám Jack Black valószínüleg véletlenül talált rá a videóban bemutatott érzésre. A gomba egy pszichedelikus drog, kevésbé elterjedt, és ami FONTOS: NEM MINDEN gombának vannak ilyen hatásai, valamelyiket vacsorára eszed, de van amelyiktől meg is halhatsz!!! A számnak az az érdekessége, hogy ez az egyetlen a filmben, amiben nincs csúnya szó. A videó hangulata amúgy nekem az Alice csodaországban című mesét jutattja eszembe. Ígérem, majd arról is írok, szóval majd nézz vissza!:P

Címkék: zene videó drog jack black gomba alice csodaországban

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://herbert.blog.hu/api/trackback/id/tr322183965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása