Témák

alice csodaországban (1) állat (1) amerika (1) beteg (4) buddhizmus (1) drog (4) évforduló (1) film (2) finn (1) gomba (1) gray scale (1) haj (1) halál (1) help az életért (1) ital (1) jack black (2) japán (1) játék (1) kender (1) koffein (1) könyv (1) logikai (1) longcat (1) macska (3) magyar (2) manga (1) matematika (1) meleg (1) mese (1) német (2) orosz (2) rajz (1) reggae (1) séta (1) simon macskája (1) természet (1) vallás (1) videó (6) zene (9)

Hirdetés

Ha érdekelnek a frissítések...

Drogok

Herbert's World 2010.07.14. 15:49

Mindig is érdekeltek a tudatmódosító szerek, legyenek azok illegálisak vagy szabadon hozzáférhetőek, de mindig is úgy voltam velük, hogy nem csak arra jók, hogy egy este az ember jól érezze magát, hanem éreztem, hogy ezek hasznos dolgok is lehetnek. Az utóbbi pár évben kezdtem el az interneten, és egyéb helyeken is kutatni a különféle szerekről, és egyre jobban arra a következtetésre jutottam, hogy az általános elítélés a drogokról és a droghasználókról csak annak a jele, hogy az emberek tudatlanok. Félre értés ne essék, nem szeretnék lehülyézni senkit, sőt...  csak azt szeretném ezzel jelezni, hogy ismét azzal szembesülünk, hogy az ember fél, nem szereti az ismeretlent. Második cikk-sorozatomban ezen az általános tudatlanságon és az emberekben lakozó "természetes" elítélésen próbálokk meg változtatni. További jó olvasgatást.

Címkék: drog

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://herbert.blog.hu/api/trackback/id/tr172151587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása